lørdag 21. januar 2012

Det skulle vi

Han skulle isolera golvet i nybygget. Jag skulle ut och springa tidigt på morgonen och sen sortera något av allt det som borde sorteras. Vi skulle få besök av farmor och farfar och vi skulle laga god mat och spela spel med barnen.

Allt det skulle vi ända tills han spydde. Då skulle vi inte det längre. Nu skall vi bara be och hoppas att ingen annan blir sjuk. Pappan är isolerad till sängen.

Ute snöar det riktigt mycket. Fast det inte syns på bilden. Men det märks tydligt när man sitter under en gran där ute och skjuter lejon tillsammans med dottern. 


4 kommentarer:

  1. ush då =(. inte kul med spysjuka. Men vilt går det till på savannen hos er när man måste sitta och skjuta lejon där =): kramis!

    SvarSlett
  2. Jo spysjuka det värsta som finns, men verkar som han blir bättre nu. Ännu ingen annan som känner sig sjuk. utom Naomi då; som säger att maten vill inn och ut och att hon måste ligga med pappa i sängen = sympatisjuk. Jo, vi reser till Afrika med kälken och skjuter på det mesta vi ser. Kunde gärna varit på savannen på riktigt istället för under en gran ;) Stor kram till er!!

    SvarSlett
  3. Det låter som om din dotter har sunda intressen :)

    SvarSlett
  4. Tack Bo. Vi gör det vi kan för att leka lekar där vi skjuter det mesta vi ser - eller så int ;) Men jag är tacksam för allt som visar på andra intressen än rosa klänningar. För fast jag int gillar att skjuta djur eller andra saker (bara troll och häxor och sånt) är det lättare för mig att relatera till skjutandet än till fascinationen av färgen rosa och speciellt i kombination med rosa klänningar ;)

    SvarSlett