onsdag 20. november 2013

Framtiden

Förberedelserna går framåt. Lite långsammare än planlagt men det är ju mer vanligt än ovanligt så vi skall nog klara det här. Det är en speciell känsla att förbereda något så intensivt, tänka på det, drömma om det, prata om det och så plötsligt är man där. Det ligger inte framför en längre men man är i det. Man lever det, man "flyger" och man vet inte helt hur det ser ut dit man kommer. Hur vardagen och rutinerna blir.

Helt tydligt är det för länge sedan vi gjorde någon längre resa. Och att göra det med 3 småbarn gör spänningsmomentet betydligt större. Och flygresan tyngre.

Söndag 24.11 kl 10.00 lättar flyget från Gardermoen, Norge. Kort byte i Köpenhamn och sedan en härlig 11h flygtur vidare till Singapore. Där springgår vi genom terminal nr 3 kl 7.25 lokaltid (måndagmorgon) fast våre huvuden tänker 23.30 natt till måndag här hemma. Så gör vi oss klara för en 10h flygtur och landar kl 23.45 lokaltid i Auckland på måndag kväll (och då är klockan ca 11.30 på måndag här hemma). Fatta att vi flyger in i "framtiden" och i framtiden möter allra bästa Julia oss för att köra de sista 2h till missions basen Zion nära den lilla landsbyen Paparoa i Northland, NZ. Vårt hem de nästa 5 månaderna och 2 veckorna.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar