mandag 24. februar 2014

Förnuftet

Efter en veckas camping som gick över all förväntan. Där naturen, vädret, sällskapet (3 barn+1mann), bilen och tältet leverade. Då vi såg delfinerna, hålet i klippan, vackra stränder, mysiga campingplatser, det nordliga slutet (eller början) på New Zealand och åt x antal "fish and chips" och en del mängder med choklad och glass.
Efter den veckan så har veckan som kom efter och början på den här veckan krävd alla mina krafter som var kvar, efter att ha sovit på sidan på den millimeter tunna madrassen med en babypojke som valde att få två nya tänder och skulle sova i armkroken. Jag har lagt mig för sent och känner mig eländigt trött varje dag. Förra veckan blåste och regnade det mest hela tiden. Det var klibbigt och fuktigt och varmt. Nu kom solen och torkade upp. Vi fortsätter framåt med en grupp nya människor här på YWAM basen och hoppas förnuftet segrar och får kroppen att lägga sig tidigare än sent.



"Bay of Islands" Och så fick vi se delfinerna som moster hade lovat ;)


Den här gruppen "sov" - ett viloläge som delfinerna är i då de måste vila - men de simmar framåt hela tiden. Inga hopp över båten som storasyster hoppats!?


"The hole in the rock" Är precis det som det ser ut som. Ett hål i en klippa - Stilla Havet syns där genom hålet. 


Och så kör man igenom och alla ropar.


Minstemann steg upp med solen.




Cape Renga. New Zealands nordligaste spets. En otroligt vacker plats och mycket "helig" i Maori kulturen,


Här ser man Tasmanska Havet och Stilla Havet som möts. Vågorna slår mot varandra. Det är alltså djupt vatten där vågorna möts och inte pga stenar/strand eller liknande. Häftigt.









Stilla Havet - Östkusten

"Jag är bara så otroligt stor och orkar allt!" "The Meeting Point i bakgrunden.

Tasmanska Havet - Västkusten


Vi fick låna ett härligt hustält som gjorde campingen betydligt enklare och trevligare och roligare.

På kvällarna läste vi. Och läste och läste och tog 1 foto.









Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar